Bienvenido al Blog "Pasión Vertical", la historia de un escalador, por Manel Guasch.

Esta es mi humilde aportación a este maravilloso deporte, que ha sido mi gran pasión. Os dejo fotos, vias, comentarios y otro material de como empece en el mundo de la escalada...espero que os guste. Saludos a tod@s!

viernes, 10 de abril de 2015

2015 CODOLOSA OEST

Estas son las tres Vías que hicieron ayer en el sector de la Codolosa Oest.



Dijous, són les vuit del matí quan arribem al Bar Muntanya de Collbató. Malgrat un dia esplèndid fa força fred, el termòmetre del cotxe marca quatre graus. Brrrr,  fa mandra sortir del cotxe.
Avui hem pujat sense un objectiu predeterminat i, com habitual en aquests casos, tots tres esperem que algú tingui una idea genial, una via assequible al nostre nivell i que no hàgim fet. Finalment la mandra ens venç i decidim anar a La Codolosa a fer una via de la qual ja haviem fet el segon llarg. De fet, un dia que vam fer la via del Pitó Perdut, vam veure que un pèl més avall hi havia una altra reunió amb magnífics parabolts. Això ens va revelar que hi havia una via que s’enfilava de més avall, total que ja tenim objectiu. Més tard he sabut que la via es diu Dimecres Tarda. 2 llargs de bona roca i amb alguna tibada, V+ o VIa i amb les assegurances correctes.
Per acabar d’arrodonir el matí, decidim fer una parell de vies que hi ha més a l’esquerra, la via 29 de Febrer i la via Any de Traspàs. També bona roca, dos llargs cada una, més fàcils i, això sí, molt discontínues.
En qualsevol cas tornem a casa satisfets, ara suant ja que el sol escalfa de valent. Avui hem aprofitat el dia




Adjunto resenya y fotos de los campeones.:) Miquel, Joan, Jordi, Manel























No hay comentarios:

Publicar un comentario