Bienvenido al Blog "Pasión Vertical", la historia de un escalador, por Manel Guasch.

Esta es mi humilde aportación a este maravilloso deporte, que ha sido mi gran pasión. Os dejo fotos, vias, comentarios y otro material de como empece en el mundo de la escalada...espero que os guste. Saludos a tod@s!

domingo, 8 de diciembre de 2013

2013 AL LLORO

Al lloro,  1 Asc. de Manel Guasch, Alverto Iglesias i Jaime Casanovas
Vía Iglesias i Casanovas en 1969.

4 de Diciembre


Bon dia. Ahir vam fer la via Iglesias-Casanovas del Lloro. Érem tres i el company que va pujar últim em va dir que la segona xapa del desplom va obrir-se-li pel plec. Està completament segada i és segur que petarà quan es pengi el proper. Si algú hi va, cal dur alguna bagueta o invent (ganxo) per poder passar.
Per cert, aquesta via va ser oberta per en Jaume Casanovas i Manel Guasch.
La reunió del llarg d'artificial la van fer penjada, com vam fer nosaltres ahir, en lloc de fer-la al forat. Posteriorment s'hi va afegir l'Albert Iglesias que va obrir el darrer llarg (IV-III)
Injustament ha estat batejada com a Iglesias-Casanovas oblidant en Manel Guasch, en lloc de Casanovas-Guasch-Iglesias com seria el més normal.
Ho sé de bona tinta perquè un dels companys d'ahir era en Manel Guasch (76 tacos), qui la va obrir en el seu moment. A la foto el teniu penjat com un pernil (valgui el rodolí)





Bonito recuerdo, volver a escalar Al lloro, después de tanto tiempo.






























Joan coll, Miquel castell i Manel Guasch

y ya para bajo



No hay comentarios:

Publicar un comentario