Bienvenido al Blog "Pasión Vertical", la historia de un escalador, por Manel Guasch.

Esta es mi humilde aportación a este maravilloso deporte, que ha sido mi gran pasión. Os dejo fotos, vias, comentarios y otro material de como empece en el mundo de la escalada...espero que os guste. Saludos a tod@s!

sábado, 11 de febrero de 2012

2012 SANT LLORENÇ DE MUNT

La Semana pasada con el frío que hacia, quedaron como siempre los 4.
Esta vez con la intención de hacer una caminata.


EXCURSIÓ A SANT LLORENÇ DEL MUNT


Aquesta setmana, atès el fred que l’home del temps havia previst, decidírem desar a casa els estris “climbatoris” i fer una passejada a Sant Llorenç del Munt.

El nostre objectiu era pujar al Montcau i La Mola, per tant, vam deixar el cotxe cap a dos quarts de nou  al Coll d’Estenalles. És a dir, ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora, tot manllevant els mots a en Pep Guardiola.

No cal dir que feia un fred que pelava, sobretot dalt del Montcau. Després de les fotos de rigor, amb una fantástica vista de Montserrat al fons, vam fer via cap el Coll d’Eres, cova del Drac i La Mola. No va ser fácil ja que el camí era força nevat i, fins i tot, a certs llocs glaçat.

Per recuperar-nos de la dura ascensió decidírem fer un porronet de vi que va acabar sent una porronàs, cerveses, uns bons plats de seques amb cansalada i patates fregides. Tot un refrigeri per encarar la tornada. Tornada que vam fer pel mateix camí. Això sí, amb alguna culada inclosa, precisament de qui es vantava de saber trepitjar neu!

Excursió feta el 08 de febrer per en Miquel Castell, Jordi Ràfols, Joan Coll i Manel Guasch.










No hay comentarios:

Publicar un comentario